An alle, die sich für Tanz, Musik, Film oder andere Kunstformen interessieren,
An alle, die philosophisches und politisches Denken mögen,
An alle, die über Verantwortung nachdenken:
Let’s do a project together, despite the Pandemic!

RESPONSES is an international exchange for young adults to discuss the topic “responsibility” and get inspired by one another. The results will be captured in a video, to which all participants make a creative contribution.

Get creative despite the pandemic:
– take part in 1, 2 or 3 online workshops of 90 minutes
– create 1, 2 or 3 video sequences of 20 seconds within three days of your choice

RESPONSES-participants have the perspective to participate in an offline international dance and music exchange in Summer 2022. Have a look at our SoundSteps Projekt in Hamburg, which is waiting for post pandemic times. RESPONSES is the perfect preparation if you’re interested in SoundSteps too!

Go to our main page or get inspired by our project trailer!

Register until the 6th of June 2021!

Responses